slide_1_schouten_-_kleur_1

27 en 28 juni Schoutenwerf met ONJ in Muiden

Unieke woningen en appartementen aan het water in historisch Muiden. Voor meer informatie ga naar de website van dit bijzondere project: www.schoutenwerf.nl.

Naast het centrum van de vestingstad wordt in oud-industriele scheepswerf sfeer een bijzondere woonbeleving gecreeerd in circa 50 loft appartementen, penthouses en woningen met studio. Op 27 en 28 juni zijn er inloopdagen op de Schoutenwerf. ONJ zal ook aanwezig zijn met 3 boten te weten een ONJ Tender 820 en de ONJ Loodsboot 770 (elektrisch). In het water hebben wij daar een Loodsboot 1020 Hard Top liggen. Op zaterdag zijn wij zaterdag 27 juni niet geopend op onze lokatie te Weesp.

Vanaf uw balkon en het mediterraan terras heeft u een prachtig uitzicht op de monding van de Vecht, de oude haven, de Groote Zeesluis, de statige Herengracht, het gezellige stadshart en het Muiderslot. Uw boot voor de deur en uw auto onder de woning in de garage. Dit alles rustig en toch centraal gelegen nabij Amsterdam. Direct aan het IJsselmeer en omringd door natuur- en recreatie gebieden. Ideaal voor de watersporter en natuurliefhebber.

Muiden ligt aan de zuidkust van de voormalige Zuyderzee een parel in het groene en blauwe hart van Nederland. Ieder jaargetijde is hier bijzonder, vanaf zonsopkomst op uw balkon tot zonsondergang. Schoutenwerf, “Mooier kunt u niet wonen”.

schoutenwerf_2