Lobster 920

Cruiser voor alle seizoenen

De LOBSTER 920 met uitzonderlijke prestaties en comfort

Karakter

Gesloten cruiser
Semi planerend
Eigentijds model
Ontwerp René van der Velden Yacht Design/ONJ

Ruimte

Stahoogte
2 + 2 slaapplaatsen
Grote open kuip zelflozend
Luxe interieur

Kwaliteit

Polyester sandwich
Categorie CE-B
Hoogwaardige materialen
Boegschroef

Investering

Waardevast
Tijdloos
Slijtvast

Cruiser voor alle seizoenen

De Lobster 920 range slaat een brug tussen de 770 en de 1020 modellen, zowel in maatvoering als prijs. Deze gesloten dag cruiser voor 6 personen of een overnachtingsboot voor 2-4 personen, zal
zeker in de smaak vallen bij degenen die op zoek zijn naar iets speciaals met uitzonderlijke prestaties
en comfort. Modern en strak, met de vertrouwde ONJ-signatuur met een touch naar klassiek en een goed gevoel voor harmonieuze verhoudingen.

Het karakteristieke dak met overstek en een solide, geïntegreerde mast fungeren als smaakmaker. De kuip is ruim opgezet met zitbanken, met optie voor buitenbesturing. De kuip vloer loopt naadloos over in het stuurhuis voor de ultieme ervaring van binnen-buitenleven Het stuurhuis heeft stahoogte met veel uitzicht en een smaakvolle en praktische indeling met zithoek, stuurstand, groot bed, wc-douche, kombuis en veel ingenieuze bergruimte.

De tumblehome rompvorm (waarbij het dek aan de achterzijde smaller is dan de romp) met rechte neus maken het tot een schip met pit, dat langzaam varen moeiteloos combineert met hogere snelheden, waarbij de Lobster minimaal buiswater genereert. Het schip laat zich solide sturen en ligt onder alle omstandigheden koersvast in het water. CE categorie B, dus goedgekeurd voor open zee. Door binnen besturing geschikt voor lange seizoenen. Comfort en luxe afwerking op hoog niveau van verwarming tot elektrische schuifdaken.

42 tot 250 pk, 4-6 cyl, snelheid 8-18 kts

Gallery

De Lobster 920 op het water
Interieur Lobster 920

LOBSTER 920

Specificaties

LOA – 9.20 meter
Breedte – 3.45 meter
Diepgang – 1.05 meter
Doorvaarthoogte – 2.35 meter
Motor – 50pk/315 pk diesel

Brochure

Vraag een brochure aan.