Patrol 1020 hardtop

IN HAAR ELEMENT OP OPEN WATER

De PATROL 1020 HARDTOP met onbelemmerde ervaring van binnen-buitenleven

Karakter

Sportieve family cruiser
Semi-planerend
Grotere actieradius
Ontwerp Willem Nieland Yacht Design

Ruimte

Luxe compleet interieur
4 vaste slaapplaatsen
Binnen-buiten ervaring
Grote zelflozende kuip

Kwaliteit

Polyester sandwich
Categorie CE-B
Hoogwaardige materialen
Boegschroef

Investering

Waardevast
Tijdloos
Slijtvast
Prijs vanaf € 325.000

In haar element op open water

Patrol 1020 HARDTOP is een geweldige lange afstand cruiser met een semi-open karakter. Stuurhuis en kuip staan in open verbinding voor een onbelemmerde ervaring van binnen-buitenleven, maar met solide beschutting tegen de elementen.

De Patrol 1020 serie is ontworpen door Yacht Designer Willem Nieland. Zijn schepen staan bekend om hun slimme interieurs en grote zeewaardigheid. Ten opzichte van de 770 en 920 modellen biedt de Patrol 1020 een grotere actieradius en meer ruimte, privacy en luxe om voor langere tijd aan boord te verblijven.

Een geweldige family cruiser, met mastercabin in de voorhut, wc en douche, luxe kombuis en zitgedeelte, nog 2 vaste slaapplaatsen en ingenieuze bergruimte. Comfortabel voor grotere tochten, ook op zee. De Patrol 1020 heeft uitstekende vaareigenschappen op elk tempo.

Met hogere snelheid gaat het schip makkelijk in plané; ook bij stevige golven kun je het gas erop houden. De nieuwste inzichten in hydrodynamica zorgen voor soepel gedrag in zeegang en gunstig brandstofgebruik. De ruime open kuip met zeereling geeft beschutting voor de bemanning. De hoge doorlopende reling in combinatie met de brede gangboorden biedt een fijn gevoel van veiligheid.

De 1020 is onmiskenbaar een ONJ in karakter en kwaliteit. De naar keuze zeer bedrijfszekere 4 of 8 cyl motor is uitstekend geïsoleerd, goed bereikbaar en adequaat belucht voor de beste prestaties. CE-B goedgekeurd voor varen op zee.

Motor: 50 pk tot 370 pk, V8 – Diesel, snelheid 8-20 kts.

Gallery

De Patrol 1020 op het water
Interieur Patrol 1020

PATROL 1020 HARDTOP

Specificaties

LOA – 10.20 meter
Breedte – 3.45 meter
Diepgang – 1.05 meter
Doorvaarthoogte – 2.35 meter
Motor – 50 pk/370 pk diesel

Brochure

Vraag een brochure aan.