Patrol 1020 open

snelle en sportieve cruiser

De PATROL 1020 OPEN en de ultieme ervaring van het buitenleven

Karakter

Halfopen family cruiser
Semi-planerend
Grotere actieradius
Ontwerp Willem Nieland
Yacht Design

Ruimte

Luxe compleet interieur
4 slaapplaatsen
Ruime zelflozende open kuip
Stuurstand onder buiskap

Kwaliteit

Polyester sandwich
Categorie CE-B
Hoogwaardige materialen
Boegschroef

Investering

Waardevast
Tijdloos
Slijtvast
Prijs vanaf € 295.000

Snelle en sportieve cruiser

De ONJ 1020 Patrol Open cruiser is de sportiefste van de 1020 modellen. Voor de watersporter die wil genieten van de vrijheid van het sturen in de open lucht en de ultieme ervaring van het buitenleven. Bij slecht weer kan de boot met buiskap en zijpanelen met ruiten worden gesloten voor maximaal comfort. Een flexibele en veelzijdige family cruiser, met mastercabin in de voorhut, wc en douche, luxe kombuis en zitgedeelte, nog 2 vaste slaapplaatsen en uitgekiende bergruimte.

De Patrol 1020 Open serie is ontworpen door Yacht Designer Willem Nieland. Zijn schepen staan bekend om hun slimme interieurs en grote zeewaardigheid. De 10.20 is CE-B goedgekeurd voor open water en zee. Bij hogere snelheid gaat het schip makkelijk in plané; ook bij stevige golven kun je het gas erop houden.

De Patrol 1020 Open vaart ook uitstekend op rustig tempo. De nieuwste inzichten in hydrodynamica zorgen voor soepel gedrag in zeegang en gunstig brandstofgebruik. Een zeereling rondom maakt de boot extra veilig en de grote kuip heeft zelflozers die in korte tijd veel water kunnen verwerken.

De Patrol 1020 Open is onmiskenbaar een ONJ in karakter en kwaliteit. De naar keuze zeer bedrijfszekere 4 of 8 cyl motor is uitstekend geïsoleerd, goed bereikbaar en adequaat belucht voor de beste prestaties.

Motor: 50 pk 4 cyl tot 370 pk 8 cyl, snelheid 8 tot 20+ kt

Gallery

De Patrol 1020 Open op het water
Interieur Patrol 1020

PATROL 1020 OPEN

Specificaties

LOA – 10.20 meter
Breedte – 3.45 meter
Diepgang – 1.05 meter
Doorvaarthoogte – 2.35 meter
Motor – 50pk/315 pk diesel

Brochure

Vraag een brochure aan.