Patrol 1020

ingetogen uitzonderlijk

De PATROL 1020 voor serieuze tochten.

Karakter

Sportieve family cruiser
Semi-planerend
Grotere actieradius
Ontwerp Willem Nieland Yacht Design

Ruimte

Luxe compleet interieur
4 vaste slaapplaatsen
Binnen-buiten ervaring
Grote zelflozende kuip

Kwaliteit

Polyester sandwich
Categorie CE-B
Hoogwaardige materialen
Boegschroef

Investering

Waardevast
Tijdloos
Slijtvast
Prijs vanaf € 325.000

Ingetogen uitzonderlijk

Dit is het topmodel uit de 1020 cruiser serie. De Patrol heeft dezelfde basis als de open en semi-open modellen, maar met als extra een rondom gesloten stuurhuis met een deur naar de gelijkvloerse kuip. Een heerlijke verblijfsruimte voor meer gebruiksgemak het hele jaar door. Voor serieuze tochten. Een comfortabele boot om op zee te varen en mijlen te maken. ONJ zet een nieuwe standaard met de Patrol 1020 serie: innovatief ontwerp, kracht en performance zijn kenmerkend.

Door de tijdloze lijnen en kwaliteit in bouw en materialen is de Patrol 1020 met forse stelligheid een goede investering in onbekommerd en veilig vaarplezier. De afwerking tot in detail, van hand railingen tot een inklapbare radarmast benadrukken de functie als een no-nonsense, maar zeker ook fraai motorjacht. Een grote familie cruiser, met mastercabin in de voorhut, wc en douche, luxe kombuis en zitgedeelte, nog 2 vaste slaapplaatsen en veel ingenieuze bergruimte. CE-B goedgekeurd voor varen op zee.

Bij hogere snelheid voel je het schip soepel in plané gaan; ook bij stevige golven kun je het gas erop houden, met weinig buiswater. De nieuwste inzichten in hydrodynamica zorgen voor soepel gedrag in zeegang en gunstig brandstofgebruik. Vanaf het water toont de ONJ 1020 zich het best: een niet te hoog vrijboord met een flinke zeeglijn en stoere boeg, brede gangboorden, alles even doelbewust als ingetogen. De hoge doorlopende reling in combinatie met de brede gangboorden biedt een fijn gevoel van veiligheid.

Voor een goede gewichtsverdeling en stille cockpit is de motorkamer onder de stuurhuisvloer gesitueerd. De bedrijfszekere 4 of 8 cyl motor is uitstekend geïsoleerd, goed bereikbaar en adequaat belucht voor de beste prestaties.

Motor: 50 pk 4 cyl diesel tot 370 pk 8 cyl diesel (turbo intercooler), snelheid 8-20 kts.

Gallery

De Patrol 1020 op het water
Interieur Patrol 1020

PATROL 1020

Specificaties

LOA – 10.20 meter
Breedte – 3.45 meter
Diepgang – 1.05 meter
Doorvaarthoogte – 2.35 meter
Motor – 50pk/370 pk diesel

Brochure

Vraag een brochure aan.