Pilot 770

meest geliefde moderne klassieker

De Pilot 770 biedt veel en is easy in het gebruik

Karakter

Complete weekendboot
Ook semi-planerend (EVO)
Ontwerp Mulder & Rijke/ONJ
Wendbaar en stabiel

Ruimte

Stuurhuis met stahoogte
Ruime zelflozende kuip
Binnen- en buitenbesturing
2-4 slaapplaatsen

Kwaliteit

Polyester sandwich
Categorie CE-C
Hoogwaardige materialen
Boegschroef optie

Investering

Waardevast
Tijdloos
Slijtvast
Prijs vanaf € 122.500

Meest geliefde moderne klassieker

ONJ vond ruim 30 jaar geleden een geheel nieuwe klasse boten uit met de introductie van de eerste ONJ pilot (toen nog ONJ Loodsboot 760), een compacte motorboot ontwikkeld op de romp van de legendarische Mulder & Rijke loodsboot voor marine en beroepsvaart. De ONJ Pilot was direct een succesmodel, en heeft niks aan populariteit ingeboet, getuige de meer dan 350 exemplaren die er van deze moderne klassieker in Nederland rondvaren.

Dit sympathieke motorscheepje is een degelijke krachtpatser met bewezen kwaliteiten en grote prestaties. Met wonderbaarlijk veel accommodatie in klein bestek. Royale open kuip met U-zitbank, tafeltje en stuurstand met driver’s seat. Kajuit met naar keuze blank of gelakt teak interieur waar stuurstand met stahoogte en veel uitzicht, koken, zitten, bergruimte, separaat toilet en slapen (ineen groot dubbel bed) geraffineerd zijn ingepast. Groot genoeg voor een jong gezin, handzaam genoeg om solo mee op stap te gaan.

De ONJ 770 is een wendbaar schip, dat zich met zijn onvolprezen rompvorm op alle koersen veilig en comfortabel laat varen. Door drukke grachten of op flinke golven op IJsselmeer of Waddenzee. De doorvaarthoogte van 178 cm past moeiteloos onder de meeste bruggen. Bij uitvoering met zwaardere motor kan de boot sneller varen dan zijn rompsnelheid (halfglijder EVO). De Pilot 770 biedt veel en is easy in het gebruik. Dat is instappen en wegvaren zonder zorgen. Ook verkrijgbaar in open uitvoering.

Motor: 27 pk 3 cyl diesel tot 45 pk. Max 18 kts. Hybride mogelijk tot 45 pk

Gallery

De Pilot 770 op het water
Interieur Pilot 770

Pilot 770

Specificaties

LOA – 7.70 meter
Breedte – 2.65 meter
Diepgang – 0,70 meter
Doorvaarthoogte – 1.78 meter
Motor – 27 pk 3 cyl diesel tot 45 pk. Hybride mogelijk tot 45 pk

Brochure

Vraag een brochure aan.