Pilot 800

MEER RUIMTE VOOR QUALITY TIME

De Pilot 800 met nog meer binnenruimte

Karakter

Extra stahoogte
Luxe en compleet interieur
Vlakke kuipvloer
2-4 slaapplaatsen

Ruimte

Extra stahoogte
Luxe en compleet interieur
Vlakke kuipvloer
2-4 slaapplaatsen

Kwaliteit

Polyester sandwich
Categorie CE-C
Hoogwaardige materialen
Boegschroef optie

Investering

Waardevast
Tijdloos
Slijtvast
Prijs vanaf € 131.500

Meer ruimte voor quality time

Door innovaties biedt de ONJ Pilot 800 serie nog meer beweeg- en binnenruimte dan de 770. De boot is 30 cm langer en de romp is met 8 cm verhoogd voor extra stahoogte in de kajuit. Door slimme aanpassing van de kiel ontstond diepere inbouwruimte voor de motor. Daardoor kreeg de Pilot 800 een vlakke kuipvloer zonder motorkast (mogelijk voor motoren tot 42 PK).

Ook de Pilot 800 is een degelijke krachtpatser met bewezen maritieme kwaliteiten, die binnen klein bestek een compleet ingericht en luxe afgewerkt interieur biedt voor korte of lange trips. De extra royale open kuip heeft een U-zitbank en stuurstand met driver’s seat. Kajuit met naar keuze blank of gelakt teak interieur met veel daglicht waarin, koken, zithoek, bergruimte, separaat toilet en slapen) ingenieus zijn ingepast.

Groot genoeg voor een jong gezin, handzaam genoeg om solo mee op stap te gaan. Het is een wendbaar schip, dat zich met zijn onvolprezen rompvorm op alle koersen veilig en comfortabel laat varen, door drukke grachten of op flinke golven op IJsselmeer of Waddenzee.

De Pilot 800 Captain geeft een nieuw perspectief aan de succesvolle 800 serie met de Signature Captain Edition. Yacht designer René van der Velden bekroonde het stuurhuis met een karakteristiek coupé dak met overstek. Dit geeft de Pilot 800 Captain een verrassend ander uiterlijk met nieuwe, gestroomlijnde distinctie. Het dak is in een andere kleur verkrijgbaar dan de opbouw wat het geheel een fraaie lift geeft.

Motor: van 27 pk 3 cyl diesel tot 45 pk 4 cyl diesel, snelheid 8 kts. Hybride mogelijk tot 45 pk.

Gallery

De Pilot 800 captain op het water
Interieur Pilot 800

PILOT 800

PILOT 800 captain

Specificaties

LOA – 8.00 meter
Breedte – 2.75 meter
Diepgang – 0.70 meter
Doorvaarthoogte – 1.89 meter
Motor – 27 pk 3 cyl diesel tot 45 pk. Hybride mogelijk tot 45 pk

Brochure

Vraag een brochure aan.