workboat 770 WS

de sloep voorbij

De WORKBOAT 770 WS is de flexibele weekender en vakantieboot

Karakter

Flexibele weekendboot
Ook semi-planerend (EVO)
Wendbaar en stabiel
Ontwerp Mulder & Rijke/ONJ

Ruimte

Ruime zelflozende kuip
Compact interieur
Buitenbesturing
2-3 slaapplaatsen

Kwaliteit

Polyester sandwich
Categorie CE-C
Hoogwaardige materialen
Boegschroef optie

Investering

Waardevast
Tijdloos
Slijtvast
Prijs: vanaf €

Met windscherm de sloep voorbij

De ONJ Workboat 770 WS is de kloeke, halfopen uitvoering met windscherm van de ONJ Pilot 770. De Workboat WS biedt de voordelen van een opbouw zonder in te boeten op het ‘open-boot-gevoel’. Een boot om je vrij te voelen, waarin je bij slecht weer beschut kunt sturen onder de afneembare buiskap. Een flexibele weekender of vakantieboot, met alle gemakken.

De ONJ 770 WS serie is ontwikkeld op de romp van de legendarische Mulder & Rijke loodsboot voor marine en beroepsvaart. Dat maakt de Workboat oprecht authentiek en een professionele verschijning op het water. Een flexibele weekender of vakantieboot, met alle gemakken. Royale kuip met U-bank, tafeltje en stuurstand met driver’s seat. In de compacte opbouw zijn keukenunit, separaat toilet, en vaste slaapplaatsen voor twee tot drie personen geraffineerd ingebouwd.

De ONJ Workboat 770 WS is een degelijke krachtpatser, hoogwaardig afgewerkt en voorzien van RVS beslag en een stoere rubber stootrand. Het schip laat zich door zijn onvolprezen rompvorm op alle koersen wendbaar, veilig en comfortabel varen, door drukke grachten of Waddenzee.

Door de geringe doorvaarthoogte past hij onder de meeste bruggen. Het is een populaire, handzame boot die makkelijk door één persoon gevaren kan worden. Bij uitvoering met zwaardere motor, kan de boot sneller varen dan zijn rompsnelheid (halfglijder EVO).

Motor: 27 pk 3 cyl diesel tot 45 pk. Max 18 kts. Hybride mogelijk tot 45 pk

Gallery

De Workboat 770 WS op het water
Interieur Workboat 770

WORKBOAT 770 WS

Specificaties

LOA – 7.70 meter
Breedte – 2.65 meter
Diepgang – 0,65 meter
Doorvaarthoogte – 1.55  meter
Motor – 27 pk 3 cyl diesel tot 45 pk. Hybride mogelijk tot 45 pk

Brochure

Vraag een brochure aan.