Made in Holland sinds 1989

ONJ Motor Launches & Workboats is in meer dan 35 jaar uitgegroeid tot een van de meest geliefde bootmerken in Nederland. Onze modellen range omvat stoere open Tenders, de iconische en populaire Pilot serie, de grotere karaktervolle Lobster boats en de zeewaardige Patrol cruisers.

Alle boten worden in Nederland met de hand gemaakt, van casco tot afbouw. Door de beste vaklieden met de beste materialen.

Doorbouwen op een traditie van vakmanschap

ONJ Motor Launches & Workboats werd in 1989 opgericht door ondernemer Roel van Olst. Sindsdien heeft ONJ zich ontwikkeld als een succesvol en geliefd bootmerk met een scala aan modellen en een track record van meer dan 550 opgeleverde boten.

Het merk ONJ wordt getypeerd door een sportieve signatuur en stijl die een grote groep watersporters aanspreekt. Veel ONJ eigenaren groeien in de loop der jaren door naar een van de grotere modellen.

Succes

Het succes van ONJ is bepaald door de visie en passie van de oprichter die voortbouwde op het ontwerp van de legendarische Mulder & Rijke reddingssloepen en werkboten.

Daarmee gaan de roots van ONJ meer dan 100 jaar terug, naar het jaar 1915.